Ce ne facem fetelor?

Aud din ce in ce mai multe povesti cum ca nu mai e in tara asta un barbat care sa merite sa ai o relatie cu el, cu atat mai mult sa faci un copil cu el. Unii spun ca trebuie sa faci copilul numai cu ala care merita cu adevarat, dar de fapt niciunul nu merita. Altii spun doar ca nu merita sa te legi la cap cu un tip care nu are niciun viitor in fata.

Dar ce ne facem daca noi, noi femeile nu avem niciun viitor in fata. Eu sunt de parere ca un copil il poti face cu o persoana care ti-e draga, indiferent daca el te are in sufletul lui sau nu. Acum nu o sa cunosti cu siguranta niciodata acest lucru, deci ce rost are sa te chinui cu intrebari inutile. Oricum cred ca atunci cand iti asumi viata de adult se poate intampla ca la un moment dat o simpla aventura de-o noapte sa te lase cu un copil. Si atunci ce? Nu poti sa il cresti? Nu ai suficienta incredere in tine incat sa iti poti asuma rolul de parinte? Da, nu este cea mai buna solutie. Asa este, dar nici nu inseamna sa te gandesti la nesfarsit ca nu faci un copil cu asta sau cu asta sau cu asta, pentru ca nu merita. Dar tu meriti, meriti sa fii mama. Nu te poti debara de un copil asa cum o faci cu niste acte de care nu mai poti sa te ocupi si alegi o firma de externalizare servicii salarizare. Nu. Nu poti face asta,. Trebuie sa iti asumi responsabilitatea.

Ma rog... Multi o sa ma critice, dar nu ma intereseaza. Fiecare are parerile lui. Nimeni nu trebuie condamnat pentru ele. Nici eu nu o fac si cer acelasi lucru din partea cunoscutilor mei desi stiu ca nu e chiar asa si ca ei o fac fara sa se gandeasca prea mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu